Hado is perfect voor groepen

Hado is geweldig voor groepen. Of je nu komt met vrienden of collega’s. Het is gezellig, competitief én actief. En dankzij de combinatie met AR ook innovatief. Je bent welkom in onze Arena in Eindhoven, waar we twee velden hebben. We kunnen ook bij jou op locatie komen, als je de ruimte hebt.

Klinkt vet! Aanvraag doen!

Unieke teambuildingactiviteit

Bij Hado is samenwerken belangrijk. Dat maakt hado perfect én uniek voor teambuilding. Door samen te spelen worden patronen tussen collega’s zichtbaar. Hoe iedereen samenwerkt en elkaar vertrouwt. Wie is de slimste? En wie de fanatiekste? Met hado heb je ook gewoon veel lol samen. Dat is goed voor de teamspirit. Wedden dat jouw collega’s het geweldig vinden?

We serveren kleine snacks en gekoelde drankjes. Catering is ook mogelijk.

Onze hado-arena

Bij jou op locatie

Een bedrijfsevent op locatie? Speel hado in onze pop-up arena! Die zetten we in jullie bedrijfshal of op een andere locatie. Alles nemen we mee: achterschermen, AR-brillen, polssensoren en verlichting. En eventueel ook een tv-scherm. De pop-up arena past in ruimtes van 12 x 8 meter en groter. Het plafond is minstens 2,8 meter en er is stroomaansluiting.

Vraag een scherpe offerte aan.

Hado met vrienden en familie

Verras je vrienden of familie met hado, dé techno-activiteit van het jaar. Spectaculair om te doen! Hado combineert kracht, prestatie en slimheid. Versla je tegenstander en win. Hado is ook supergezellig om samen te doen.

Vrijblijvende

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan