Get in

Contact

Hado Eindhoven

Vibes Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven

Openingstijden

HADO Now is 5 dagen per week geopend. Alleen op maandagen zijn wij gesloten. Openingstijden zijn op basis van vooraf reserveren. Wil je voor vandaag reserveren? Bel dan 040 20 94 525

  • Maandag / gesloten
  • Dinsdag / gesloten
  • Woensdag / 10:00 – 22:00
  • Donderdag / 10:00 – 22:00
  • Vrijdag / 10:00 – 22:00
  • Zaterdag / 10:00 – 22:00
  • Zondag / 10:00 – 22:00

Bereikbaarheid en parkeren

HADO Arena Eindhoven ligt centraal in de stad, in het Vibes Urban Sports Center (het voormalige Beursgebouw). Vibes ligt op slechts 3 minuten lopen van het NS-station. Kom je met de auto? Parkeren (betaald) kan bij Q-park de Bijenkorf (Schimmelt 50) op 1 minuut loopafstand en Parking You Fellenoord (Pastoor Petersstraat 170) op 3 minuten loopafstand.

Hado Arena logo
De enige HADO Arena van Nederland

Een officiële HADO Arena heeft twee of meer HADO Courts, en voorziet daarnaast in diverse faciliteiten. Stap gerust binnen en neem een kijkje in de wereld van HADO.

Kunnen we jou helpen?

Veelgestelde vragen

HADO is de revolutionaire techno-activiteit uit Japan, nu in Eindhoven! Het is een mix van een fysieke activiteit en Augmented Reality (AR) gaming. Je vuurt virtuele energieballen af op de tegenstander. Ontwijkt aanvallen en duikt weg achter digitale schilden. Elk potje duurt 80 seconden. Vanaf de zijlijn beleef je het spel op een scherm. Makkelijk te leren, maar eindeloos leuk!

HADO is voor iedereen van 6 tot 70 jaar! Of je nu jong bent of jong van geest, speel op je eigen niveau en tempo. Het is perfect voor vrienden, families, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, en meer.

Wij hebben zelfs een voordelige prijs voor jonge spelers van 6 t/m 17 jaar. Boek HADO Kids!

Hado wordt gespeeld in teams van 3 tegen 3. Je kan dus al vanaf 6 personen HADO spelen.

Zijn jullie met meer dan 6 personen?

Elke Hado game duurt 80 seconden. Na 2 spellen wisselen de spelers in het veld met de toeschouwers aan de zijlijn enz. Dit maakt Hado perfect geschikt voor grote groepen van 12 tot zelfs 70 personen. Hado Eindhoven heeft namelijk 2 speelvelden. En genoeg ruimte om langs de zijlijn gezellig te borrelen. Met 12 of meer personen is een HADO competitie een echte aanrader. Welk team pakt de winst?

Fun to play, great to watch!

Online boeken kan tot maximaal 18 personen. Zijn jullie met meer dan 18 personen? Neem contact op via het formulier voor groepen.

Meestal is er nog wel een gaatje te vinden waarop jullie HADO kunnen spelen. Bel ons op 040 209 45 25 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Of stuur ons een WhatsApp-bericht. Net zo makkelijk!

Komen jullie voor de eerste keer HADO spelen? Dan vragen we jullie om minimaal 10 minuten voor de geboekte tijd aanwezig te zijn. Dit geeft iedereen voldoende tijd om sportieve schoenen aan te doen. We starten met de instructies op de geboekte tijd.

Ja hoor! Wij hebben zelf twee kleedhokjes. Binnen het Vibes Urban Sports Center zijn ook nog kleedkamers en zelfs douches. Je kan dan ook lekker fanatiek HADO spelen en daarna fris weer verder met je dag.

Jazeker! Tussen de HADO-games is het tijd om te ontspannen. Er zijn heerlijke koude drankjes en snacks. Zo komt iedereen, of je nu in het veld staat of langs de zijlijn juicht, helemaal niks te kort.

HADO Arena Eindhoven ligt centraal in de stad, in het Vibes Urban Sports Center (het voormalige Beursgebouw). Vibes ligt op slechts 3 minuten lopen van het NS-station. Kom je met de auto? Parkeren (betaald) kan bij Q-park de Bijenkorf (Schimmelt 50) op 1 minuut loopafstand en Parking You Fellenoord (Pastoor Petersstraat 170) op 3 minuten loopafstand.

Ja. De HADO Arena bevindt zich op de eerste etage in het Vibes Urban Sports Center (het voormalige Beursgebouw). Er is een lift aanwezig in de entreehal.

Wist je dat ja HADO ook kan spelen in een rolstoel? Je speelt op je eigen tempo en niveau.

Bij Hado krijg je een AR-bril op. De meeste mensen weten inmiddels wel wat VR is. Maar wat is het verschil? Bij VR kom je terecht in een volledig virtuele wereld. Je ziet niets meer van de echte wereld om je heen. Bij AR vermengt de echte wereld zich met een virtuele wereld. Verbluffend spectaculair! En een voordeel van AR, je hoeft niet bang te zijn dat je misselijk wordt.

Als je online boekt, dan betaal je veilig en vertrouwd online via onze website.
Drankjes en hapjes kunnen ter plekke betaald worden met de pin.

Kom je met een groep spelen en heb je een offerte aangevraagd? Dan maken wij een factuur van het totaal, inclusief de drankjes en hapjes.

Je kan je boeking nog wijzigen of annuleren tot 48 uur van tevoren. Neem hiervoor contact met ons op. Binnen 48 uur voor je afspraak is het helaas niet meer mogelijk om je boeking te wijzigen of annuleren.

Voor groepsevenementen kun je terecht in onze Arena in Eindhoven of boek een pop-up arena op jouw locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en scherpe offertes.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website, stuur een E-mail naar info@hado.nl, of bel met 040 209 45 25.

Voor meer informatie met betrekking tot het verkrijgen van een HADO-licentie, kun je direct contact opnemen met de officiële distributeur en exclusieve vertegenwoordiger van HADO in de Benelux: HADO Benelux

Heb je een andere vraag?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Boek nu en speel Hado