NIEUW! HADO

dé teambuilding-hit
in Eindhoven

HADO is dé teambuilding-activiteit van het jaar

Actief, competitief én gezellig. Een actief spel mét augment reality-technologie. HADO is een teamactiviteit waarbij samenwerking centraal staat. Al je collega’s vinden HADO te gek, wedden? Ja, zelfs de grootste teambuilding-cynicus. Kom langs in het Vibes Urban Sports Center in Eindhoven óf boek onze pop-up-arena bij jullie op locatie.

Actief spel met AR-technologie

Je speelt HADO in teams van 3 tegen 3 in de HADO-arena. Je krijgt een Augmented Reality-bril op en een polssensor om. Met zo’n AR-bril zie je zowel de werkelijkheid om je heen (je medespelers, de arena) als de virtuele ballen, de life cells en de schilden. Dat is een groot verschil met virtual reality (VR), waarbij je alleen de virtuele wereld ziet. Dit moet je écht meemaken. Je hoeft niet bang te zijn dat je misselijk wordt.

Super! Ik boek nu

Ontwijk, verdedig, val aan

Je scoort door virtuele ballen te gooien naar de life cells van de tegenstander. Je duikt weg voor ballen die op je afkomen én trekt virtuele schilden op ter verdediging. Ook collega’s die minder soepel ter been zijn, kunnen gewoon meedoen. Je speelt HADO op je eigen tempo en niveau. Elke game duurt 80 seconden. Langs de zijlijn bekijk je op een scherm hoe je collega’s het doen. Drankje erbij, genieten!

Teamwork is belangrijk

De basisregels van HADO heb je zo onder de knie. Nu kun je samen met je team een slimme tactiek afspreken om andere teams te slim af te zijn. Teamwork dus! Elke speler stelt de eigen vaardigheden in: balsnelheid, balgrootte, oplaadsnelheid en aantal schilden. Nu komt het aan op goed samenwerken en je eigen taken zo goed mogelijk uitvoeren.

Waanzinnige teambuilding in Eindhoven

Bij HADO is samenwerken belangrijk. Daarom is HADO ook zo geschikt als teambuilding-activiteit. Door samen te spelen worden patronen tussen collega’s zichtbaar. Hoe iedereen samenwerkt en elkaar vertrouwt. Wie is de slimste? En wie de fanatiekste? Bij HADO Eindhoven heb je ook gewoon veel lol samen. Dat is goed voor de teamspirit. Wedden dat jouw collega’s het geweldig vinden?

  • HADO is teamwork
  • Bedenk samen slimme tactieken
  • Leer elkaar nog beter kennen en vertrouwen

Combineer HADO met een meeting

Tip: combineer HADO met een teammeeting in hetzelfde gebouw. Dat kan omdat HADO Eindhoven is gevestigd in Vibes Urban Sports & event Center in Eindhoven, voorheen Beursgebouw. Hier zijn ook vergaderfaciliteiten. Daarna even omkleden (comfortabele schoenen en een comfortabele broek zijn handig) in onze kleedkamer en … HADOO Fight! We hebben douches, dus werk je gerust in het zweet.

Boek direct jullie teambuilding in Eindhoven

Verras je collega’s met de vetste teambuilding van Eindhoven. Reserveer direct online en stel je plek veilig. HADO Eindhoven is makkelijk bereikbaar met auto en trein. Zijn jullie met meer dan 25 collega’s? Vraag dan een scherpe offerte aan voor grote groepen.

  • Voor 6 tot 70 (!) collega’s
  • Voor alle leeftijden
  • Vanaf 22,50 per persoon

Super! Ik boek nu

HADO in onze arena óf bij jullie op locatie

Voor een HADO-bedrijfsuitje kan je terecht in onze arena in Eindhoven. Maar we kunnen ook naar jullie komen, met ons pop-up arena. Alles nemen we mee: 2 achterschermen, AR-brillen, polssensoren en verlichting. We kunnen ook een tv-scherm meenemen als jullie dat zelf niet hebben.

Vraag een offerte aan

Heel erg gelachen met het VR trefballen. Leuke setting en aardige mensen, 10/10 would recommend.

10 Chantal van der Heijde

Super leuk! Met een groep vriendinnen gedaan, maar ook heel leuk als bedrijfsuitje! 100% een aanrader, lekker actief en hilarische filmpjes als aandenken.

10 Aimee Chan

Gaaf spel om te spelen. Veel positieve reactie uit de groep waar wij mee waren.

10 Jack Janssen

Een geweldige ervaring,
ze kwamen helemaal naar Houten toe zodat wij dit konden ervaren. Na een korte uitleggen mochten we gaan spelen, en het is echte een geweldig spel, tussen elke ronden in kregen we tips wat we beter konden doen, waardoor het nog leuker werd om het spel te spelen.

10 Onno van Laanen

Een kei leuke (groeps)activiteit met vrienden/familie/collega’s/… voor alle leeftijden!

Afgelopen dinsdagavond hebben we een HADO-event op locatie gehad bij Jong Nederland Neer waarbij alle seniorenleden én leiding konden kennismaken met HADO. Heel tof dat iedereen zo een aantal potjes kon spelen om het spel te proberen. De reacties van alle spelers waren erg positief, dus het was zeker geslaagd. De communicatie verliep ook erg prettig, bedankt mannen!

10 Renee Triepels

Super leuk virtueel spel!
Wij hebben het gespeeld met ons volleybal team en gooiden er op los ?
Versie 1 ging ons wat gemakkelijker af dan versie 2, maar wel leuk dat we deze geprobeerd hebben.
Ook credits voor Jeroen, die alles keurig uitlegde en de opnames heeft gemaakt.

10 Jan Tielemans

Super leuk om te doen! We waren met 2 volwassenen en 4 kinderen van ongeveer 12. Iedereen was erg enthousiast. Je kunt het zelf zo intensief maken als je wilt.

10 Dennis Aarts

Wij zijn afgelopen weekend met een vriendengroep gaan HADO’en en dat was superleuk. Tof om te spelen en ook hee tof om anderen te zien spelen!
Je bent dus echt als het ware een game aan het spelen, maar dan met fysieke inspanning. Aanrader!

10 Bart Engels

Boek nu en speel Hado