NIEUW! HADO

de vetste indooractiviteit
in Brabant

De vetste indooractiviteit van heel Brabant?

Dat is HADO, de nieuwe technosport uit Japan. Een futuristische activiteit mét innovatieve augment reality-technologie. Dat is een geweldige ervaring, zomer en winter. Je speelt HADO samen met je vrienden en familie in het Vibes Urban Sports Center in Eindhoven.

Super! Ik boek nu

Gear up, game on!

HADO is een indooractiviteit die je vooral zelf moet beleven. Je speelt HADO in teams van 3 tegen 3 in de HADO-arena. Je krijgt een Augmented Reality-bril op en een polssensor om. Met zo’n AR-bril zie je zowel de werkelijkheid om je heen (je medespelers, de arena) als de virtuele ballen, de life cells en de schilden. Dat is een groot verschil met virtual reality (VR), waarbij je alleen de virtuele wereld ziet. HADO Eindhoven is de enige locatie in Brabant waar je deze indooractiviteit kan doen.

Gooi virtuele ballen en ontwijk

HADO is Japans voor hadoken of hadouken. Dat betekent: ‘vuist in golfbeweging’. De term komt van de Japanse vechtgames. De spelregels zijn eenvoudig. Na een korte uitleg beginnen de games: 3 tegen 3. Je scoort door virtuele ballen te gooien naar de life cells van de tegenstander. De ballen die je op je af krijgt, ontwijk je. En trek virtuele schilden op om jezelf en je medespelers te beschermen.

Versla je tegenstander met een slimme strategie

Je wordt snel beter in HADO. En slimmer. Met je team bedenk je een strategie om de anderen te verslaan. Je stelt je eigen vaardigheden in: balsnelheid, balgrootte, oplaadsnelheid en aantal schilden. Het slimste team wint. Elke game duurt 80 seconden. Op een scherm bekijk je de andere games. Drankje erbij, gezellig. Handig: bij HADO Eindhoven hebben we kleedkamers en douches. No sweat!

Boek direct de vetste indooractiviteit van Brabant

Nieuwsgierig naar HADO, de technosport uit Japan? Reserveer direct online en stel je plek veilig. HADO Eindhoven is makkelijk bereikbaar met auto en trein. Zijn jullie met meer dan 25 personen? Vraag dan een scherpe offerte aan voor grote groepen.

  • Voor 6 tot 70 (!) deelnemers
  • Voor alle leeftijden
  • Vanaf 22,50 euro per persoon

Super! Ik boek nu

Boek nu en speel Hado

Heel erg gelachen met het VR trefballen. Leuke setting en aardige mensen, 10/10 would recommend.

10 Chantal van der Heijde

Super leuk! Met een groep vriendinnen gedaan, maar ook heel leuk als bedrijfsuitje! 100% een aanrader, lekker actief en hilarische filmpjes als aandenken.

10 Aimee Chan

Gaaf spel om te spelen. Veel positieve reactie uit de groep waar wij mee waren.

10 Jack Janssen

Een geweldige ervaring,
ze kwamen helemaal naar Houten toe zodat wij dit konden ervaren. Na een korte uitleggen mochten we gaan spelen, en het is echte een geweldig spel, tussen elke ronden in kregen we tips wat we beter konden doen, waardoor het nog leuker werd om het spel te spelen.

10 Onno van Laanen

Een kei leuke (groeps)activiteit met vrienden/familie/collega’s/… voor alle leeftijden!

Afgelopen dinsdagavond hebben we een HADO-event op locatie gehad bij Jong Nederland Neer waarbij alle seniorenleden én leiding konden kennismaken met HADO. Heel tof dat iedereen zo een aantal potjes kon spelen om het spel te proberen. De reacties van alle spelers waren erg positief, dus het was zeker geslaagd. De communicatie verliep ook erg prettig, bedankt mannen!

10 Renee Triepels

Super leuk virtueel spel!
Wij hebben het gespeeld met ons volleybal team en gooiden er op los ?
Versie 1 ging ons wat gemakkelijker af dan versie 2, maar wel leuk dat we deze geprobeerd hebben.
Ook credits voor Jeroen, die alles keurig uitlegde en de opnames heeft gemaakt.

10 Jan Tielemans

Super leuk om te doen! We waren met 2 volwassenen en 4 kinderen van ongeveer 12. Iedereen was erg enthousiast. Je kunt het zelf zo intensief maken als je wilt.

10 Dennis Aarts

Wij zijn afgelopen weekend met een vriendengroep gaan HADO’en en dat was superleuk. Tof om te spelen en ook hee tof om anderen te zien spelen!
Je bent dus echt als het ware een game aan het spelen, maar dan met fysieke inspanning. Aanrader!

10 Bart Engels