NIEUW!

De vetste groepsactiviteit
van Eindhoven

… en heel Nederland

Iets leuks doen met een groep vrienden of familie? Verras hen met HADO. Het is absoluut de vetste groepsactiviteit van Eindhoven. Zelfs van heel Nederland. HADO is de eerste technosport ter wereld.

Een futuristische mix van next level trefbal en augment reality-gaming. Welkom in het Vibes Urban Sports Center in Eindhoven.

Gear up, game on!

HADO moet je vooral zelf beleven. Je speelt het in teams van 3 tegen 3 in ons HADO-court in Eindhoven. Je krijgt een Augmented Reality-bril op en een polssensor om. Met zo’n AR-bril zie je zowel de werkelijkheid om je heen (je medespelers, het court) als de virtuele ballen, de life cells en de schilden. Dat is een groot verschil met virtual reality (VR), waarbij je alleen de virtuele wereld ziet. Je hoeft niet bang te zijn dat je misselijk wordt.

Super! Ik boek nu

HADOOO Fight!

De spelregels van HADO zijn eenvoudig. Na een korte instructie kan je beginnen: HADOO Fight! Je speelt 3 tegen 3. Je scoort door virtuele ballen te gooien naar de life cells van de tegenstander. Je ontwijkt ballen en trekt virtuele schilden op om jezelf en je medespelers te beschermen. Je wordt steeds fanatieker, en toch staat de fun voorop bij deze groepsactiviteit. Nieuw in Eindhoven.

Versla je tegenstanders met slimme strategie

Je wordt snel beter in HADO. En slimmer. Met je team bedenk je een strategie om de tegenstander te verslaan. Je stelt je eigen vaardigheden in: balsnelheid, balgrootte, oplaadsnelheid en aantal schilden. Elke game duurt 80 seconden. Op een scherm bekijk je de andere games. Drankje erbij, gezellig. Handig: bij HADO Eindhoven hebben we kleedkamers en douches. No sweat!

Boek direct de vetste groepsactiviteit van Brabant

HADO Eindhoven is de enige officiële arena in Brabant waar je deze groepsactiviteit kan doen. Het is zelfs één van de weinige locaties in Nederland. HADO Eindhoven is makkelijk bereikbaar met auto en trein. Reserveer direct online en stel je plek veilig. Zijn jullie met meer dan 25 personen? Vraag dan een scherpe offerte aan voor grote groepen.

  • Voor 6 tot 70 (!) deelnemers
  • Voor alle leeftijden
  • Vanaf 22,50 euro per persoon

Super! Ik boek nu

Heel erg gelachen met het VR trefballen. Leuke setting en aardige mensen, 10/10 would recommend.

10 Chantal van der Heijde

Super leuk! Met een groep vriendinnen gedaan, maar ook heel leuk als bedrijfsuitje! 100% een aanrader, lekker actief en hilarische filmpjes als aandenken.

10 Aimee Chan

Gaaf spel om te spelen. Veel positieve reactie uit de groep waar wij mee waren.

10 Jack Janssen

Een geweldige ervaring,
ze kwamen helemaal naar Houten toe zodat wij dit konden ervaren. Na een korte uitleggen mochten we gaan spelen, en het is echte een geweldig spel, tussen elke ronden in kregen we tips wat we beter konden doen, waardoor het nog leuker werd om het spel te spelen.

10 Onno van Laanen

Een kei leuke (groeps)activiteit met vrienden/familie/collega’s/… voor alle leeftijden!

Afgelopen dinsdagavond hebben we een HADO-event op locatie gehad bij Jong Nederland Neer waarbij alle seniorenleden én leiding konden kennismaken met HADO. Heel tof dat iedereen zo een aantal potjes kon spelen om het spel te proberen. De reacties van alle spelers waren erg positief, dus het was zeker geslaagd. De communicatie verliep ook erg prettig, bedankt mannen!

10 Renee Triepels

Super leuk virtueel spel!
Wij hebben het gespeeld met ons volleybal team en gooiden er op los ?
Versie 1 ging ons wat gemakkelijker af dan versie 2, maar wel leuk dat we deze geprobeerd hebben.
Ook credits voor Jeroen, die alles keurig uitlegde en de opnames heeft gemaakt.

10 Jan Tielemans

Super leuk om te doen! We waren met 2 volwassenen en 4 kinderen van ongeveer 12. Iedereen was erg enthousiast. Je kunt het zelf zo intensief maken als je wilt.

10 Dennis Aarts

Wij zijn afgelopen weekend met een vriendengroep gaan HADO’en en dat was superleuk. Tof om te spelen en ook hee tof om anderen te zien spelen!
Je bent dus echt als het ware een game aan het spelen, maar dan met fysieke inspanning. Aanrader!

10 Bart Engels

Boek nu en speel Hado

HADO in onze arena óf bij jullie op locatie

Voor een HADO-bedrijfsuitje kan je terecht in onze arena in Eindhoven. Maar we kunnen ook naar jullie komen, met ons pop-up arena. Alles nemen we mee: 2 achterschermen, AR-brillen, polssensoren en verlichting. We kunnen ook een beamer en scherm meenemen als jullie dat zelf niet hebben.

Vraag een scherpe offerte aan