NIEUW! HADO

het origineelste
familieuitje in Eindhoven

Eropuit samen met familie?

Dan wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. HADO is hét familieuitje van het jaar. Een actief spel mét AR-technologie. Of je nu met een kleine groep bent of met meerdere generaties. Daag je neefje, tante en opa uit! Je speelt op je eigen tempo en niveau. Jullie zijn van harte welkom in het Vibes Urban Sports Center in Eindhoven.

Wat is HADO?

Met HADO heeft iedereen het naar zijn zin. Ja, zelfs die snelle neef die altijd alles als eerste uitprobeert. HADO is dan ook niet bepaald een doorsnee familieuitje in Eindhoven en omgeving. Je krijgt een AR-bril op en een polssensor om. AR staat voor augmented reality. Dat is iets anders dan virtual reality. Met VR zie je alleen de virtuele wereld. Maar met een AR-bril zie je zowel de werkelijkheid om je heen (je medespelers, de arena) als de virtuele ballen, life cells en schilden. Dit móet je meemaken. Je hoeft niet bang te zijn dat je misselijk wordt.

Super! Ik boek nu

Ontwijk, verdedig, val aan

Je speelt in teams van 3 tegen 3. Je scoort door virtuele ballen te gooien naar de life cells van de tegenstander. Je duikt weg voor ballen die op je afkomen én trekt virtuele schilden op. Zijn sommige familieleden minder soepel in de heupen? Geen probleem, je speelt op je eigen tempo en niveau.

Elke game duurt 80 seconden. Op een scherm ze je hoe anderen het doen. Kijken is net zo leuk als meedoen. Drankje erbij, gezellig! We hebben twee speelvelden voor groepen tot wel 70 spelers.

Bedenk samen een slimme strategie

De spelregels van HADO zijn eenvoudig. Je wordt ook snel beter. Samen met je teamleden bedenk je een strategie om het andere team te slim af te zijn. Met de polssensor stelt elk teamlid de eigen vaardigheden in: balsnelheid, balgrootte, oplaadsnelheid en aantal schilden.

Je wílt gewoon winnen! Maar natuurlijk staan bij een familieuitje de gezelligheid en het plezier voorop. Handig: we hebben bij HADO Eindhoven kleedkamers en douches. Werk je gerust in het zweet.

Boek direct jullie waanzinnige familieuitje in Eindhoven

Verras je familieleden met dit originele, futuristische uitje voor jong en oud. Reserveer direct online en stel je plek veilig. HADO Eindhoven is makkelijk bereikbaar met auto en trein. Zijn jullie met meer dan 25 familieleden? Vraag dan een scherpe offerte aan voor grote groepen.

  • Voor 6 tot 70 (!) personen
  • Voor familie van alle leeftijden
  • Vanaf 22,50 euro per persoon

Super! Ik boek nu

Tip: omdat HADO Eindhoven in het centrum zit, vind je op loopafstand vele heerlijke restaurants om de familiedag gezellig samen af te sluiten.

Heel erg gelachen met het VR trefballen. Leuke setting en aardige mensen, 10/10 would recommend.

10 Chantal van der Heijde

Super leuk! Met een groep vriendinnen gedaan, maar ook heel leuk als bedrijfsuitje! 100% een aanrader, lekker actief en hilarische filmpjes als aandenken.

10 Aimee Chan

Gaaf spel om te spelen. Veel positieve reactie uit de groep waar wij mee waren.

10 Jack Janssen

Een geweldige ervaring,
ze kwamen helemaal naar Houten toe zodat wij dit konden ervaren. Na een korte uitleggen mochten we gaan spelen, en het is echte een geweldig spel, tussen elke ronden in kregen we tips wat we beter konden doen, waardoor het nog leuker werd om het spel te spelen.

10 Onno van Laanen

Een kei leuke (groeps)activiteit met vrienden/familie/collega’s/… voor alle leeftijden!

Afgelopen dinsdagavond hebben we een HADO-event op locatie gehad bij Jong Nederland Neer waarbij alle seniorenleden én leiding konden kennismaken met HADO. Heel tof dat iedereen zo een aantal potjes kon spelen om het spel te proberen. De reacties van alle spelers waren erg positief, dus het was zeker geslaagd. De communicatie verliep ook erg prettig, bedankt mannen!

10 Renee Triepels

Super leuk virtueel spel!
Wij hebben het gespeeld met ons volleybal team en gooiden er op los ?
Versie 1 ging ons wat gemakkelijker af dan versie 2, maar wel leuk dat we deze geprobeerd hebben.
Ook credits voor Jeroen, die alles keurig uitlegde en de opnames heeft gemaakt.

10 Jan Tielemans

Super leuk om te doen! We waren met 2 volwassenen en 4 kinderen van ongeveer 12. Iedereen was erg enthousiast. Je kunt het zelf zo intensief maken als je wilt.

10 Dennis Aarts

Wij zijn afgelopen weekend met een vriendengroep gaan HADO’en en dat was superleuk. Tof om te spelen en ook hee tof om anderen te zien spelen!
Je bent dus echt als het ware een game aan het spelen, maar dan met fysieke inspanning. Aanrader!

10 Bart Engels

Boek nu en speel Hado