Nieuw! Hado

het next level
bedrijfsuitje in Eindhoven

Verras je collega’s

Een goed bedrijfsuitje regelen is best spannend. Want zullen ze het wel leuk vinden? Verras je collega’s met HADO, het next level bedrijfsuitje van Eindhoven. HADO is een actief spel mét AR-technologie. Iedereen kan het spelen, ook als je minder sportief bent. Het is dé hit uit Japan, nieuw in het Vibes Urban Sports Center in Eindhoven. Of boek onze pop-up-arena bij jullie op locatie.

Gear up, Game on!

Iedereen houdt van HADO. Ja, zelfs die ene hightech collega. En die rustige collega die liever niet zo gauw losgaat. HADO is een actief spel mét augmented reality-technologie. Je speelt in teams van 3 tegen 3, met een AR-bril op en een polssensor om je arm. De sensor registreert jouw bewegingen in het veld. Ook stel je hiermee je skills in. Gear up, game on!

Super! boek nu

Ontwijk, verdedig, val aan

Met AR-technologie zie je zowel de echte wereld om je heen (de spelers, het court) als de virtuele ballen, life cells en schilden. Je scoort door energieballen te gooien naar de life cells van de tegenstander. Natuurlijk krijg je ook ballen op je af. Je duikt weg én trekt virtuele schilden op.

Elke game duurt 80 seconden. Op een scherm ze je hoe je collega’s het doen. Drankje erbij, gezellig! HADO Eindhoven heeft twee speelvelden. Ideaal voor een bedrijfsuitje met tot wel 70 (!) collega’s.

Versla je collega’s en heb samen lol

HADO is een uitdagend en competitief bedrijfsuitje. De adrenaline stroomt door je lijf; je wilt gewoon winnen en je collega’s verslaan. HADO is een teamactiviteit. Samen met je medespelers bedenk je een strategie om het andere team te slim af te zijn.

HADO is ook een sociale activiteit met fun. Samen met je collega’s beleef je een geweldig, futuristisch bedrijfsuitje in Eindhoven. Er wordt nog lang over nagepraat bij de koffiehoek.

HADO: óók als teambuilding

Bij HADO moet je goed samenwerken met de collega’s in je team. De technosport is daarom ook perfect als teambuildingactiviteit. Hoe slimmer de strategie en hoe beter de samenwerking, hoe sterker jullie team is. Patronen tussen collega’s worden zichtbaar. Hoe iedereen samenwerkt en elkaar vertrouwt. Wie is de slimste? En de fanatiekste?

Boek direct jullie bedrijfsuitje in Eindhoven

Verras je collega’s met het meest sensationele bedrijfsuitje van Eindhoven. Reserveer direct online en stel je plek veilig. HADO Eindhoven is makkelijk bereikbaar met auto en trein. Zijn jullie met meer dan 25 collega’s? Vraag dan een scherpe offerte aan voor grote groepen.

  • Voor 6 tot 70 (!) spelers
  • Voor alle leeftijden
  • Vanaf slechts €22,50 per persoon

Super! Ik boek nu

Tip: na het spel kan je gezellig uit eten in Eindhoven. Omdat we in het centrum zitten, vind je op loopafstand vele restaurants.

HADO in onze arena óf bij jullie op locatie

Voor een HADO-bedrijfsuitje kan je terecht in onze arena in Eindhoven. Maar we kunnen ook naar jullie komen, met ons pop-up arena. Alles nemen we mee: 2 achterschermen, AR-brillen, polssensoren en verlichting. We kunnen ook een tv-scherm meenemen als jullie dat zelf niet hebben.

Vraag een offerte aan

Heel erg gelachen met het VR trefballen. Leuke setting en aardige mensen, 10/10 would recommend.

10 Chantal van der Heijde

Super leuk! Met een groep vriendinnen gedaan, maar ook heel leuk als bedrijfsuitje! 100% een aanrader, lekker actief en hilarische filmpjes als aandenken.

10 Aimee Chan

Gaaf spel om te spelen. Veel positieve reactie uit de groep waar wij mee waren.

10 Jack Janssen

Een geweldige ervaring,
ze kwamen helemaal naar Houten toe zodat wij dit konden ervaren. Na een korte uitleggen mochten we gaan spelen, en het is echte een geweldig spel, tussen elke ronden in kregen we tips wat we beter konden doen, waardoor het nog leuker werd om het spel te spelen.

10 Onno van Laanen

Een kei leuke (groeps)activiteit met vrienden/familie/collega’s/… voor alle leeftijden!

Afgelopen dinsdagavond hebben we een HADO-event op locatie gehad bij Jong Nederland Neer waarbij alle seniorenleden én leiding konden kennismaken met HADO. Heel tof dat iedereen zo een aantal potjes kon spelen om het spel te proberen. De reacties van alle spelers waren erg positief, dus het was zeker geslaagd. De communicatie verliep ook erg prettig, bedankt mannen!

10 Renee Triepels

Super leuk virtueel spel!
Wij hebben het gespeeld met ons volleybal team en gooiden er op los ?
Versie 1 ging ons wat gemakkelijker af dan versie 2, maar wel leuk dat we deze geprobeerd hebben.
Ook credits voor Jeroen, die alles keurig uitlegde en de opnames heeft gemaakt.

10 Jan Tielemans

Super leuk om te doen! We waren met 2 volwassenen en 4 kinderen van ongeveer 12. Iedereen was erg enthousiast. Je kunt het zelf zo intensief maken als je wilt.

10 Dennis Aarts

Wij zijn afgelopen weekend met een vriendengroep gaan HADO’en en dat was superleuk. Tof om te spelen en ook hee tof om anderen te zien spelen!
Je bent dus echt als het ware een game aan het spelen, maar dan met fysieke inspanning. Aanrader!

10 Bart Engels

Boek nu en speel Hado