Auto schoon?

Tijd voor wat leuks

Nieuw in Eindhoven virtueel trefbal

Op zoek naar een originele activiteit in Eindhoven? Ontdek Hado: de eerste technosport met augmented reality (AR) in Nederland.

Hado wordt gespeeld in teams van 3 tegen 3. Je vuurt digitale energieballen af op de tegenstander. Ontwijkt aanvallen en duikt weg achter futuristische schilden. Elk potje duurt 80 seconden. Vanaf de zijlijn beleef je het spel op een scherm. Fun to play, great to watch!

Fysiek gamen samen met vrienden of familie. Dit wil je niet missen!

 

Een cadeautje van ons, voor jou

Als klant van een Carwash in Eindhoven krijg je tijdelijk een fikse korting op je boeking van maar liefst €5 per persoon. Bij 6 deelnemers scheelt dat al snel €30. Dus die wasbeurt heb je zo weer dik terugverdiend. Twijfel niet langer en ervaar de actie zelf!

Klinkt vet! Ik boek nu

Hado Court boeken

Kies jou sessie

Hado Court

Onze instructeurs vertellen je alle ins en outs en geven tips en adviezen. Ontdek de spelvarianten en leer nuttige technieken en tactieken.

 • Voor 6 of meer spelers
 • Vanaf 60 minuten spelen
  Hoe meer spelers, hoe langer de speeltijd!
 • € 17,50 per persoon
  Na € 5,- korting

Boek: Hado Court

Hado Court + Competitie

Genoeg geoefend, tijd voor het echte werk!
Na jullie training verdelen we alle deelnemers in teams van 2 of 3 spelers. Afhankelijk van de groepsgrootte is er een knock-out ronde, een halve finale en een finale. Welk team pakt de winst?

 • Voor 6 of meer spelers
 • Vanaf 90 minuten spelen
  Hoe meer spelers, hoe langer de speeltijd!
 • € 24,50 per persoon
  Na € 5,- korting

Boek: Hado Court + Competitie

Hado Kids

Speciaal voor de jongste generatie HADO-spelers. Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen in een echte arena! Het enige dat je nodig hebt is een gezonde dosis energie. Super om te doen!

HADO Kids is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Heb je een kinderfeest te vieren? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

 • Voor 6 of meer spelers
 • Vanaf 60 minuten spelen
  Hoe meer spelers, hoe langer de speeltijd!
 • € 12,50 per persoon
  Na € 5,- korting

Boek: Hado Kids

Kunnen wij jou helpen?

Veelgestelde vragen

HADO is voor iedereen van 6 tot 70 jaar! Of je nu jong bent of jong van geest, speel op je eigen niveau en tempo. Het is perfect voor vrienden, families, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, en meer.

Wij hebben zelfs een voordelige prijs voor jonge spelers van 6 t/m 17 jaar. Boek HADO Kids!

Hado wordt gespeeld in teams van 3 tegen 3. Je kan dus al vanaf 6 personen HADO spelen.

Zijn jullie met meer dan 6 personen?

Elke Hado game duurt 80 seconden. Na 2 spellen wisselen de spelers in het veld met de toeschouwers aan de zijlijn enz. Dit maakt Hado perfect geschikt voor grote groepen van 12 tot zelfs 70 personen. Hado Eindhoven heeft namelijk 2 speelvelden. En genoeg ruimte om langs de zijlijn gezellig te borrelen. Met 12 of meer personen is een HADO competitie een echte aanrader. Welk team pakt de winst?

Fun to play, great to watch!

Online boeken kan tot maximaal 18 personen. Zijn jullie met meer dan 18 personen? Neem contact op via het formulier voor groepen.

Meestal is er nog wel een gaatje te vinden waarop jullie HADO kunnen spelen. Bel ons op 040 209 45 25 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Of stuur ons een WhatsApp-bericht. Net zo makkelijk!

Komen jullie voor de eerste keer HADO spelen? Dan vragen we jullie om minimaal 10 minuten voor de geboekte tijd aanwezig te zijn. Dit geeft iedereen voldoende tijd om sportieve schoenen aan te doen. We starten met de instructies op de geboekte tijd.

Jazeker! Tussen de HADO-games is het tijd om te ontspannen. Er zijn heerlijke koude drankjes en snacks. Zo komt iedereen, of je nu in het veld staat of langs de zijlijn juicht, helemaal niks te kort.

HADO Arena Eindhoven ligt centraal in de stad, in het Vibes Urban Sports Center (het voormalige Beursgebouw). Vibes ligt op slechts 3 minuten lopen van het NS-station. Kom je met de auto? Parkeren (betaald) kan bij Q-park de Bijenkorf (Schimmelt 50) op 1 minuut loopafstand en Parking You Fellenoord (Pastoor Petersstraat 170) op 3 minuten loopafstand.

Bij Hado krijg je een AR-bril op. De meeste mensen weten inmiddels wel wat VR is. Maar wat is het verschil? Bij VR kom je terecht in een volledig virtuele wereld. Je ziet niets meer van de echte wereld om je heen. Bij AR vermengt de echte wereld zich met een virtuele wereld. Verbluffend spectaculair! En een voordeel van AR, je hoeft niet bang te zijn dat je misselijk wordt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website, stuur een E-mail naar info@hado.nl, of bel met 040 209 45 25.